Florya'da 'yemek' skandalı!

Florya'da 'yemek' skandalı!

SPOR Haberleri

Galatasaray Minik Basketbol Takımı öğrencileri, tabldot şirketinin parası ödenmeyince yemeksiz kaldı. Skandal fark edildikten sonra sistem düzeltildi.

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son dönemlerde idari açıdan bazı sıkıntıların yaşandığı kulüp çevrelerinde bilinen ve konuşulan bir durum. Ancak FANATİK'in ulaştığı son bilgiler 'Yok artık' dedirtecek türden... Olayın muhatabı ve mağduru, Sarı-Kırmızılı ekibin minik (13-15 yaş) basketbol takımı. Her şey, tesislerde kalan 20 kadar sporcunun bir gün gelen, "Galatasaray Kulübü, parasını ödemediği için tabldot servisi yapan şirket artık yemek çıkarmıyor" haberiyle patlak verdi. Bu durum hem sporcular hem de ailelerini büyük şoka uğratırken, şube yöneticileri de gelen tepkiler karşısında çaresiz kaldı. Ardından aksaklık üst düzey yöneticilere ulaştı ve birkaç ay içinde gerekli ödemeler yapılıp skandalın daha da büyümesinin önüne geçildi. (Serdar Dinçbaylı - Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...