Demirören: 'Yeni bir sayfa açtık'

Demirören: 'Yeni bir sayfa açtık'

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirön, A Milli Takım'ın performansından memnun olduğunu belirterek, gelecek için umutlu olduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Demirören, İsveç karşısında başarılı bir futbol ortaya koyduklarını ifade ederek, "Fatih Terim ile yeni bir başlangıç yapıyoruz. Ankara taraftarına teşekkür ediyorum. Cidden çok güzeldiler. Diğer maçlarımızı da Ankara'da oynamak istiyoruz" diye konuştu. TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten ise hazırlık karşılaşması olmasına rağmen çok iyi bir oyun sergilendiğini dile getirdi.
Geçmişe takılmayacağız
Özerten, " İsveç de bizim çocuklarımız da güzel oynadı. İnşallah bu güzel başlangıç, Avrupa Şampiyonası finaline kadar gider" diye konuştu. Ay-yıldızlı futbolcular da Avrupa Şampiyonası'nda mutlaka yer alacaklarını iddia ederek, "Kendimize güveniyoruz. Geçmişe takılmadan Milli Takımımızı başarıya ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız.?Fatih Hoca ile yeni bir sayfa açıldı. Zor bir gruptayız ama kalitemizi gösterip Avrupa Şampiyonası finallerine katılacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyerek iddialı konuştular.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...