Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fitch ve Moody's'ten Rusya'ya uyarı

Fitch ve Moody's'ten Rusya'ya uyarı

Ekonomi Haberleri

Fitch, Rusya ekonomisi üzerindeki risklerin Ukrayna kriziyle birlikte arttığını belirtti. Moody's gelişmelerin kredi notuna olumsuz etki ettiğini açıkladı.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Rusya ile ilgili bir değerlendirme yayımladı. Fitch, Ukrayna'daki krizin Rusya'da düşen kur ve artan sermaye kaçışları nedeniyle zayıflayan ekonomisinin üzerindeki riskleri artırdığını belirtti. Kuruluştan yapılan açıklamada "Durum hala ciddi şekilde öngörülemez vaziyette, fakat Rusya'nın kredi profili sağlam ve bugüne kadar gerçekleşen olaylar ülkenin BBB notunu etkilemez" denildi.

MOODY'S DE UYARDI
Öte yandan Moody's de Ukrayna-Rusya belirsizliğinin Rusya'nın kredi notu üzerindeki etkisinin olumsuz olduğuna işaret etti. Moody's kısa vadeli bir krizi kaldırabilecek güçteki Rusya bankalarının kriz uzarsa zayıflayacağını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...