AVM'de korku dolu anlar, polis son anda yakalamasaydı...

/ Kaynak: İHA
AVM'de korku dolu anlar, polis son anda yakalamasaydı...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir genç, AVM'nin çatı katından atlamak istedi. Polis ekipleri korkuluklardan aşağı sarkan gencin atlamasını son anda önledi.

Olay, Gemlik'te bulunan bir AVM'nin çatısındaki kafe bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden yeni geldiği öğrenilen F.Ö. (22), güvenlik ekiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak AVM'nin çatı katından kendini aşağı bırakmak istedi. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri genç adamın atlama ihtimaline karşın branda sererken, olaya müdahale eden polisler, F.Ö.'yü bir anlık dalgınlığından faydalanarak korkuluklardan içeri çekmeyi başardı. 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, F.Ö. polis kontrolünde Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...