AK Parti aracına saldırı

AK Parti aracına saldırı

Politika Haberleri

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'nin seçim araçlarının lastikleri patlatıldı. Partinin afişleri de söküldü.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi'ye ait iki seçim aracı park halinde bulundukları Güzelyurt Mahallesi'nde gece yarısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce lastikleri patlatıldı. Emniyete şikayette bulunan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Aydın, AK Parti'yi engellemek için her yolun denendiğini iddia etti. Polisin incelemesinin ardından kullanılamaz hale gelen lastikler değiştirildi.
"REKLAMLARIMIZI SÖKTÜLER"
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Aydın, Manisa merkeze bağlı Muradiye beldesindeki AK Parti seçim reklamının Muradiye Belediyesi tarafından bulunduğu yerden sökülerek çöplüğe atıldığını öne sürdü. Reklamların sökülmesinden Muradiye Belediyesi'ni sorumlu tutan Aydın, yaşanan her iki olayla ilgili hukuki işlemi başlatacaklarını söyledi. Aydın; Manisa'da barış içerisinde geçen seçim yarışına leke süren Muradiye Belediye Başkanının en iyi ve sert cevabı Muradiye halkının 30 Martta vereceğini anlattı.
CHP'li Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı, reklamın bulunduğu yerin belediye sınırları içerisinde yer aldığını, belediyeden izin almadan koyulan reklamın kaldırıldığını söyledi. Yavaşlı, reklamın kaldırılması için uyarıda bulunduklarını ancak cevap alamayınca sorumlular hakkında belediye alanını işgal suçundan suç duyurusunda bulunduklarını ve kabahatler kanununa göre ceza keseceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...