Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fernandes defteri kapandı

/ Kaynak: İHA
Fernandes defteri kapandı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'le iplerin tamamen koptuğunu belirterek, yıldız futbolcunun takımda kalmasına sıcak bakmadığını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'le iplerin tamamen koptuğunu belirterek, yıldız futbolcunun takımda kalmasına sıcak bakmadığını söyledi.


8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle siyah-beyazlı kadın sporcularla buluşan Fikret Orman, yemeğin ardından basın mensuplarına birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak sözleşmeleri bitecek olan Almeida ve Fernandes hakkında konuşan Orman, "Manuel Fernandes'le ipler tamamen koptu. Onun kalmasına sıcak bakmıyorum. Almeida ise 1 sene oynayıp gidecek gibi duruyordu ama buraya alıştı. Anlaşmak için olumlu adımlar atıyor" dedi.


"MAYIS SONU KOMBİNE SATIŞINA BAŞLAYACAĞIZ"


Yeni Stadı 30 Ağustos'a kadar yetiştirmeye çalışacaklarını vurgulayan Orman sözlerini şöyle sürdürdü:


"30 Ağustos tarihi, stadı bitirme tarihimiz. Çok teknolojik bir stat olacak. Bu aydan itibaren 500-600 çalışanımız var. Sarkacağını pek tahmin etmiyorum. Beşiktaş, inşallah yeni stadına şampiyon kadrosuyla çıkacağı bir stada kavuşacak. Taraftarlarımızın statta simgesel olarak gönüllü çalışma isteği, iş kazası ve kurallar gereği mümkün değil. Ama bunlar güzel temenniler. Artık harç karmak falan kalmadı. Sağ olsun, var olsunlar. Mayıs sonu kombine satışına başlayacağız. Benim isteğim kombine alsınlar. Eskişehir maçından sonra yine yarış içinde yerimizi alıp, son noktaya kadar gideceğiz. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum."


"BÜTÜN PLANLARIMIZI 8 YABANCIYA GÖRE YAPTIK"


Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) dün Kulüpler Birliği tarafından çok tartışılan yabancı kararına da değinen Fikret Orman, "Maç başlayınca kurallar değişmez. Sekizin üzerindeki tüm yabancı sayılarının karşısındayız. Biz bütün planlamalarımızı 8 yabancıya göre yaptık. Alınan 5+0+3 yabancı kararına hazır durumdayız. Kulüpler Birliği'nde konuşulan 6+2 kararını destekleriz ama tribünde 3 oyuncunun yedek kulübesinde yer almasını daha mantıklı görüyoruz" diye konuştu.


Fikret Orman, Challenge Kupası'nda finale yükselen Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nı da tebrik ederek sözlerini noktaladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...