Erhan Tuncel: Tahliyemiz bir anlam ifade etmiyor

/ Kaynak: İHA
Erhan Tuncel: Tahliyemiz bir anlam ifade etmiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hrant Dink davasından 5 yıl 5 ay hapis yattıktan sonra tahliye olan Erhan Tuncel, Elazığ'daki baba evine geldi.

Tuncel, tahliyesinin bir anlam ifade etmediğini ancak ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in vurularak öldürülmesinin ardından başlayan davada sanık olarak yargılanan Erhan Tuncel bugün serbest kaldı. Serbest bırakılan Tuncel, Elazığ'daki baba evine geldi. Tarifeli uçakla Elazığ'a gelen Tuncel Havalimanı'nda soruları cevaplamadı. Evinde anne ve babasının yanında tahliyesini değerlendiren Tuncel, "Tahliyemiz bizim için bir anlam ifade etmiyor. Sadece ailemize kavuştuğumuz için mutluyuz. Milli devletimiz sağolsun. Devlet yat dedi yattık, çık dedi çıktık. Cezaevinde bizim gibi yüzlerce insan var. Bundan sonra onlar için mücadele edeceğiz" dedi.

TUNCEL, BAŞBUĞ'UN TAHLİYESİNİ YORUMLADI

Kendisinden sonra tahliye olan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un tahliyesini de yorumlayan Tuncel, "Sayın İlker Başbuğ 19 forslu bir devletin Genelkurmay Başkanıdır. Cezaevinde olması mantığa aykırıdır. Hayırlı uğurlu olsun. Onun gibi yatan insanların da tahliye olması gerekir. Devletimize Genelkurmay Başkanlığı yapmış bir insanın cezaevinde yatması bana göre saçmalıktır" dedi.

Erhan Tuncel tahliye edildi
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...