Başbakan Erdoğan'dan Başbuğ'a 'SÜRPRİZ' telefon

Başbakan Erdoğan'dan Başbuğ'a 'SÜRPRİZ' telefon

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbuğ tahliye oldu, gazetecilere açıklama yaptı. Ardından Başbakan Erdoğan hemen kendisini aradı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞBUĞ TAHLİYE OLDU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ için tahliye kararı çıktı. İlker Başbuğ saat 20.00'de cezaevinden çıktı, açıklama yaptı.

Saat 20:00'da cezaevinden çıkması beklenen İlker Başbuğ 20:45'te işlemlerini tamamlayıp çıkabildi. 26 Ay cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra bugün tahliye kararı verilen Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ gazetecilere açıklamalarda bulundu, cezaevindeki günlerini anlattı, yeni hayattan beklentilerini açıkladı. İşte Başbuğ'un o açıklamaları;

HAYATIMDAN 26 AY ÇALDILAR

Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 6 Ocak 2012 günü hatırlarsınız şöyle demiştim '26 Genelkurmay Başkanı terör örgütü kurmak ve yönetmekle suçlanarak tutuklandı. Takdir yüce Türk Milleti'ne aittir. Arada tam 2 sene 2 ay 26 ay yani geçti toplam. Bizi bu cezaevinde 26 ay nefret ve intikam duygularıyla hareket edenler burada tuttu. Benim 26 ay hayatımdan çaldılar benim 26 ay hürriyetimden yoksun bıraktılar. Ama 6 Ocak 2012 günü söylediğim gibi Yüce Türk Milleti oynanan oyunu iddiaların geçersizliğini, bir genelkurmay başkanının ve karargahının terör örgütü karargahı ve terör örgütü olarak suçlanmasının kabul edilmez bir durum olduğunu, bizlerin darbecilikle hiç bir alakamızın olmadığını yüce Türk Milleti kısa zamanda anladı. Devamı için tıklayınız...

TAHLİYE'NİN ARDINDAN ERDOĞAN'DAN SÜRPRİZ GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'a "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bulunduğu sırada İlker Başbuğ'u telefonla arayarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Başbakan Erdoğan'ın, Başbuğ'a, tahliyeden dolayı memnuniyetini dile getirdiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER

İlker Başbuğ: Serbest kalmamın hiç bir anlamı yoktur
İlker Başbuğ'a yurtdışı çıkış yasağı kondu
İlker Başbuğ tahliye oldu

İşte İlker Başbuğ'un tahliye kararının gerekçesi
İlker Başbuğ ne demişti?
Cumhurbaşkanı Gül, AYM'nin İlker Başbuğ kararıyla ilgili ne dedi?
Anayasa Mahkemesi'nden flaş İlker Başbuğ kararı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...