Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz'dan tatlı veda!

Cem Yılmaz'dan tatlı veda!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Rusell Crowe'ın yeni filmi için kameralar karşısına geçmişti. Yılmaz setteki son rolünü oynadı.

Cem Yılmaz, "The Water Diviner" filminin çekimlerini tamamladı. Twitter'ına "Severek oynadım, kral bi ekiptik doğrusu" yazan ünlü komedyen, setteki son gününde ekibe baklava ısmarladı. Cem Yılmaz, yaklaşık 6 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter sayfasına önceki akşam "Yarın 'The Water Diviner' filmi setinde son günüm. Yılın sonunda bu güzel filmi izleyeceğiz. Ben severek oynadım, kral bi ekiptik doğrusu" diye yazdı. Ünlü komedyen, dün de filmdeki son sahnelerini tamamlamak için Balat'ta kamera karşısına geçti. Fener Rum Lisesi'nin bulunduğu sokakta çekim yapan film ekibi, set arasında Cem Yılmaz'ın baklava sürpriziyle karşılaştı. Ekip, Yılmaz'ın yardımcısına aldırdığı baklavalarla enerji depoladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...