Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BM Barış Gücü, Türk Cobra'larla güçlenecek

BM Barış Gücü, Türk Cobra'larla güçlenecek

Ekonomi Haberleri

Otokar; modern orduların bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde tasarlanmış Cobra aracı ile önemli bir siparişe daha imza attı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar; dünya çapında kabul görmüş, modern orduların bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerde tasarlanmış Cobra aracı ile önemli bir siparişe daha imza attı. 24.6 milyon dolarlık siparişe konu olan Cobra'lar, Birleşmiş Milletler Barış Gücü'nde kullanılacak. Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, yüzde 100 Türk sermayeli milli bir şirket olarak tasarladıkları ve ürettikleri ürünleri ihraç etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Araçlarının 5 kıtada 30'a yakın ülkede kullanıldığı bilgisini veren Görgüç, "Özellikle Cobra, kendi sınıfında rakipsiz bir araç, şu anda 15 ülke gücünde aktif olarak hizmet veriyor. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...