HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Karatay'ı çarpan çete yakalandı

Kaynak:
Karatay'ı çarpan çete yakalandı

YAŞAM Haberleri  / 

Adana merkezli 6 ili kapsayan operasyonda, kurbanları arasında ünlü kardiyolog Canan Karatay'ın da bulunduğu 25 kişilik dolandırıcı şebekesi çökertildi.

Ünlü diyetisyen ve kardiyolog Prof. Dr. Canan Karatay'ı geçen yıl İstanbul'da dolandıran çete Şanlıurfa'da yakalandı. Kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp; ünlü isimleri dolandıran çeteyi araştıran polis, şebekenin izini Akçakale'de buldu. 7 aydır teknik ve fiziki takip yapan polis, çetenin, diyetisyen Canan Karatay'ın yanısıra 49 kişiyi 3 milyon 236 bin lira dolandırdığını belirledi. Polis, bu takip süresinde çetenin dolandırmaya çalıştığı 46 vatandaşın yaklaşık 8 milyon lirasını da kurtardı. Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Mersin illerinde 50 ayrı adrese eş zamanlı baskınlarda çete lideriyle birlikte 25 kişi yakalandı. Aramalarda 3 ruhsatsız silah, 26 bin lira para, altın ziynet eşyaları, onlarca cep telefonu, simkart, bilgisayar ve banka kartları bulundu. Emniyette 4 gün sorgulanıp adliyeye sevk edilen zanlılar, basın mensuplarına küfürler savurup "Doğruları yazın" diyerek tehdit etti. nbsp;
Fatih Keçe ADANA İHA



YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...