Hacıosmanoğlu: Fenerbahçe'ye 1. Lig bile hayal

Hacıosmanoğlu: Fenerbahçe'ye 1. Lig bile hayal

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu: 'Fenerbahçe'yi çok büyük cezalar bekliyor. Duyumlarıma göre PTT 1.Lig bile F.Bahçe için hayal olacak.'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2010-11 şampiyonluk kupası ve Fenerbahçe'nin alacağı ceza ile ilgili olarak, "Yakında olanları herkes görecek" dedi. Hacıosmanoğlu, "İki gün önce Barcelona'da birçok Avrupa kulübünün başkanlarıyla ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Rummenigge ile görüştüm. UEFA'ya baskılar daha da artacak. Çünkü daha önce şikeden ceza alan kulüpler de devreye girdi. Biz şikeden ciddi cezalar aldık onlar da almalılar görüşünde birleştiler. Kupa Avrupa'dan yola çıktı. Trabzonspor'un kupası verilmezse Türkiye'nin başına neler gelecek herkes görecek. Trabzonspor'un hakkını gasp edenleri korumaya çalışanlar, Türkiye'ye ağır cezalar geldiğinde ne yapacak o zaman göreceğiz. Türk futbolunu mu Avrupa'dan soyutlayacaklar yoksa emek hırsızlarını mı cezalandıracaklar. Benim aldığım duyumlara göre PTT 1. Lig'e düşmek bile F.Bahçe için hayal olacak. Çok daha büyük cezalar onları bekliyor" sözlerini kullandı. nbsp;
Trabzon medeni bir şehir
Pazartesi günü oynayacakları F.Bahçe karşılaşmasına da değinen Hacıosmanoğlu, "Yıllardan beri F.Bahçe maçlarında provokasyonlar yapıp yararlanmak isteyenler var. Vali ile konuştum. Trabzon insanına ne kadar baskı yapsanız hep geri teper. 70 bin kişi ile yürüdük bir olay çıkmadı. Bu şehir medeni bir şehir. Biz kimsenin tahriklerine kapılmadan bu maçı oynarsak, Trabzonspor'un kazançlı çıkacağını göreceğiz. Trabzon şehrinin ne kadar medeni olduğunu, elinden şampiyonlukları çalan takımları bile alkışladığına hep beraber şahit olduk. Kendilerinin yaptıkları gibi olaylar burada olmaz" diye konuştu.


"HORONU DİK OYNAYACAĞIZ"
Trabzonspor yöneticisi Murat Türköz'ün 1992'de vefat eden oğlu Yakup Türköz adına yaptırdığı okulun açılışına, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Hami Mandıralı, futbolcular nbsp;Colman, Bosingwa ve Özer katıldı. Açılışta gösteri yapan horon ekibinin arasına giren Hami Mandıralı, F.Bahçe'ye göndermede bulunarak "Horonu dik oynayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...