İlham finalde, Gamze elendi

İlham finalde, Gamze elendi

SPOR Haberleri

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın ilk gününde İlham Tanui Özbilen ile gülerken Gamze Bulut ve Ali Kayalı ile üzüldük.

Polonya'nın Sopot şehrinde düzenlenen 3 sporcu ile katıldığımız Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın ilk gününde piste çıkan atletlerimizden gelen haberlerle sevinç ve üzüntüyü birlikte yaşadık. Sabah seansında yarışan milli atlet İlham Tanui Özbilen, erkekler bin 500 metre elemelerinde 3:39.31'lik derece elde ederek finale yükseldi. Bin 500 metre finali bugün TSİ 21.00'de koşulacak. Akşam seansında ise bayanlar 1500 metrede piste çıkan Gamze Bulut, elemeleri geçemeyerek şampiyonaya veda etti. 1500 metre elemelerinde 3. seride yarışan milli atlet Gamze Bulut, 4:24.52'lik derecesiyle elenmekten kurtulamadı. Piste çıkan son sporcumuz Avrupa Gençler Şampiyonu Ali Kaya ise, 3000 metre erkeklerde serisinde 7:51.27'lik derecesi ile turnuvaya veda etti. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...