Timoşenko tedavi için Berlin'de

/ Kaynak: AA
Timoşenko tedavi için Berlin'de

DÜNYA Haberleri  / AA

Ukrayna Parlamentosu'nun kararıyla 22 Şubat'ta serbest bırakılan eski Başbakan Yulia Timoşenko, tedavi görmek için Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi.

Ukrayna eski Başbakanı Yulia Timoşenko tedavi için Berlin'e geldi Alman Haber Ajansı'nın (DPA) haberine göre Timoşenko, Berlin Schönefeld Havalimanı'na geldi ve buradan hemen tedavi göreceği Charite Hastanesine götürüldü. Charite Hastanesi yetkililerinin bugün Timoşenko'nun tedavisiyle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceği, ancak toplantıya Timoşenko'nun katılmayacağı bildirildi. Timoşenko Berlin'e gelmeden önce İrlanda'nın başkenti Dublin'de yapılan Avrupa Halk Partisi Zirvesi'ni ziyaret etmişti. Sırt ağrıları çektiği belirtilen Timoşenko, daha önce Charite Hastanesinin uzman sağlık ekibince Ukrayna'da bulunduğu cezaevinde muayene edilmişti. Timoşenko özgürlüğüne kavuştuktan sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından tedavi görmesi için Almanya'ya davet edilmişti.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...