Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arınç: Dinlemelerin mesulleri yargı önünde hesap verecekler

/ Kaynak: AA
Arınç: Dinlemelerin mesulleri yargı önünde hesap verecekler

Politika Haberleri  / AA

Arınç "TİB'deki incelemeler sonucunda binlerce insanının gerekli gereksiz dinlendiği yönünde. Bunların mesulleri de yargıda hesap vereceklerdir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Dinlemeler konusu çılgınca başını almış gidiyor. Maalesef bu konuda TİB'de yapılan incelemeler sonucunda, binlerce insanının gerekli gereksiz dinlendiği ve bunlara ait kayıtların da muhafaza edildiği yönündedir. Artık binler, on binler konuşulmaktadır. Bunlar Türkiye için yüz kızartıcı suçlamalardır. Ümit ediyorum ki bu kanunsuz dinlemeleri yapanların ve bunları belirli maksatlarla kullananların mutlaka bir karşılık bulmaları gerekir. Yapılan incelemeler sonuçlandığında, şüphesiz adli yargıyı ilgilendirenler de ortaya çıkacak ve bunların mesulleri de yargı önünde hesap vereceklerdir" dedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...