Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Medcezir'de Asım Şekip Kaya Yaman'a borcunu nasıl ödedi?

Medcezir'de Asım Şekip Kaya Yaman'a borcunu nasıl ödedi?

MAGAZİN Haberleri

Star TV'deyayınlalan Medcezir dizisi dün akşam yine seyircileri ekrana kilitledi. Asım Şekip Kaya hayatını kurtaran Yaman hakkında bir kez daha yanıldı.

Kalp krizi geçiren Asım Şekip Kaya kendisine kalp masajı yaparak hayatını kurtaran Yaman'a 'Sana borçlandım' diyerek bir teşekkür etmek yerine canını bile ticarete döktü. Babalarının kalp krizi geçirmesine sebebiyet verdiğini düşünen Sedef ile Ender her şeye rağmen babalarını ne kadar sevdiklerini bir kere daha fark ederken Ender babası ile konuşup geçmişe bir sünger çekmeye çalıştı. Ancak Asım Şekip Kaya her zamanki ruhsuz tavrıyla konuyu kapattı. Ender'in babasının bir özür bile dileyemeyecek kadar ruhsuzlaştığına inanmak istemeyen selzenişlerine şahit olan Yaman, Asım Şekip Kaya'dan kendisine olan borcunu ödemesini istedi. Bu isteği yanlış anlayan Asım Şekip Kaya hayatına karşılık Yaman'a kaç para istediğini sordu. Yaman, Asım Şekip Kaya'ya 'Özür dilemenizi istiyorum. Kızlarınızdan özür dilemenizi istiyorum' diyerek onu bir kez daha yanıldığını gösterdi. AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...