Anne-baba öldü, 3 çocuk ortada kaldı

/ Kaynak: DHA
Anne-baba öldü, 3 çocuk ortada kaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da bir gecekonduda çıkan yangında Ramazan ve Durkadın Ordu çifti yaşamını yitirdi. Çiftin zehirlenen 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Antalya'da sabaha karşı bir gecekonduda çıkan yangında dumandan zehirlenen Ramazan ve Durkadın Ordu çifti yaşamını yitirdi. Çiftin 3 çocuğundan 2'si, zehirlenme nedeniyle hastanede tedaviye alındı.

Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Yenigöl Mahallesi Lavanta Sokak'ta bulunan gecekondunun, eski eşyalar ve saman yığılı deposunda sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. O sırada evde uyuyan 53 yaşındaki Ramazan Ordu, 50 yaşındaki eşi Durkadın Ordu ile çocukları 16 yaşındaki Songül ve 6 yaşındaki Musa dumandan zehirlendi.

BÜYÜK EVLADIN ÇIRPINIŞLARI
Çalıştığı akaryakıt istasyonundan geç saatte eve dönen evin büyük oğlu 23 yaşındaki Serkan Ordu, yangını ve dumanı fark edince önce yakınlarına haber verdi, ardından hemen ailesini otomobille özel bir hastaneye götürdü. Acil serviste tedaviye alınan aileden baba Ramazan ile anne Durkadın Ordu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen çiftin cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÇOCUKLAR TEDAVİYE ALINDI
Yangında zehirlenen Songül ve Musa, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ailesini kurtarmaya çalışan Serkan da bu sırada dumandan zehirlendiği için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

YANGIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Olay sonrası yangın yerine ulaşan Aksu İtfaiyesi ekipleri ile polis, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.
Ölen Ramazan Ordu'nun akrabası olan Yenigöl Mahallesi Muhtarı Halil Ordu, olayın şokunu atlatamadıklarını belirterek, "Biz çıkan gürültüye uyandığımızda her şey bitmişti. İki yakınımı kaybettim. Başımız sağolsun" dedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...