Galatasaray'ın son bombası!

Galatasaray'ın son bombası!

SPOR Haberleri

Beşiktaş eğer Mayıs'a kadar Gökhan Töre için Rubin Kazan'a 7.5 milyon Euro'luk bonservis bedelini yatırmazsa Cim Bom devreye girecek.

Son dönemlerde patlattığı transfer bombalarıyla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bu kez gözünü ezeli rakibinin yıldızına dikti. Cim Bom'un hedefindeki isim kiralık forma giydiği Beşiktaş'taki oyunuyla vitrine çıkan Gökhan Töre. Sezon başında Rubin Kazan'dan kiralanan ve sözleşmesinde "7.5 milyon Euro bonservis ödemesi halinde satın alma opsiyonu Beşiktaş'a geçer" maddesi bulunan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Aslan kesenin ağzını açacak. Şu ana kadar halen Gökhan Töre için girişimi olmayan ve 7.5 milyon Euro'luk (Yaklaşık 23 milyon TL) bonservisi yüksek bulan Kartal, belirtilen 30 Mayıs 2014 tarihine kadar bu rakamı ödemezse Sarı-Kırmızılılar devreye girecek.


Kalmak istiyor
Galatasaray'ın Gökhan Töre için 8 milyon Euro (Yaklaşık 24 milyon TL) ödemeye hazır olduğu vurgulanıyor. Cim Bom bu transferi bitirirken sadece Rubin Kazan'ı değil, oyuncunun kendisini de tatmin edecek. Beşiktaş'tan yıllık 900 bin Euro (2.7 milyon TL) garanti ve 10 bin Euro (30 bin TL) maç başı ücret alan milli futbolcuya yıllık en az 300 bin Euro daha fazla garanti para ve daha yüksek bir maç başı teklifi yapılacağı belirtildi. Gökhan'ın Beşiktaş'ta bir sıkıntısı olmasa da kendisi için sözleşmede bulunan parayı yatırmazsa İstanbul'da mutlu olduğu için Galatasaray'a 'evet' diyececeği de gelen haberler arasında. fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...