Ertuğrul Kürkçü ve HDP'liler mahsur kaldı - İZLE

/ Kaynak: DHA
Ertuğrul Kürkçü ve HDP'liler mahsur kaldı - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve bazı parti yöneticileri geldikleri Ordu'da protesto ile karşılaştı.

HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, seçim otobüsü ile Samsun'dan karayoluyla Ordu'ya geldi. Karanfillerle Şarkiye Mahallesi'nde ki seçim bürosuna yürüyen Ertuğrul Kürkçü ve beraberindekiler daha sonra burada toplanan bir grup tarafından protesto edildi. Slogan atan grup seçim bürosuna girmeye çalıştı. Ancak çevrede geniş güvenlik önmeli alan polis gruba engel oldu. Bu arada bir protestocu HDP seçim bürosu karşısındaki binaya çıkarak parti bayraklarını bıçakla kesti. HDP seçim bürosu bitişiğindeki binaya da Türk bayrağı asıldı. Grup daha sonra slogan atarak ayrıldı.
##tgvideo##
ERTUĞRUL KÜRKÇÜ VE HDP'LİLER SEÇİM BÜROSUNDA MAHSUR KALDI

HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü, Ordu Şarkiye Mahallesi'nde HDP seçim bürosuna gitti. Bir grup tarafından protesto edilen Kürkçü içeride bir süre mahsur kaldı. Hava kararınca grup slogan atarak dağıldıktan sonra polis, Ertuğrul Kürkçü ve bazı parti yöneticilerini taksi ile seçim bürosundan uzaklaştırmak istedi. Kürkçü taksiye bindirilirken çevredeki vatandaşlar saldırıp tepki gösterdi. Polisin güçlükle taksiye bindirdiği Kürkçü ve beraberindekiler Süleyman Felek Caddesi üzerinden Ordu-Giresun karayoluna çıkarılmak istenirken tepki gösteren grup da peşlerinden koştu. Taksiye çeşitli cisimler atarak tekmeleyen grubu polis güçlükle durdurdu. Ertuğrul Kürkçü'yü taşıyan taksi daha sonra Ordu-Giresun karayoluna girerek gözden kayboldu. HDP seçim bürosu önünde polisin bekleyişi ise sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...