Hain evlat! İstediğini yapmayan ailesine öyle bir şey yaptı ki...

/ Kaynak: İHA
Hain evlat! İstediğini yapmayan ailesine öyle bir şey yaptı ki...

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstediğini vermeyen anne ve babasının evini ateşe veren sinirli oğul,babanın kanepenin altına sakladığı bin lira maaş parasının da kül olmasına sebep oldu.

Aksaray Şifahane Mahallesi 3167 Sokak'ta müstakil bir evde meydana gelen olayda sürekli olarak anne Sahre (72) ve baba Rıza K.'den (75) tarlalarını isteyen Muammer K. (53), anne ve babasını ikna edemeyince eve zarar vermeye başladı.

Anne ve babasının kaldığı müstakil evin pencerelerini kıran Muammer K., anne ve babasının polisi araması üzerine evden ayrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, oğullarından şikayetçi olan yaşlı çiftçi alarak ifade almak üzere Aksaray Polis Merkezi'ne götürdü. Bu sırada eve gelen Muammer K., kırdığı pencereden evin içine ateş attı. İfadelerini veren anne ve baba, polis ekiplerince tekrar evlerine getirildi. Evlerinin yandığını gören anne ve baba neye uğradıklarını şaşırırken, polis ekipleri durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri müstakil evin oturma odasında çıkan yangına müdahale ederken, oda kullanılmaz hale geldi.
nbsp;Yangının söndürülmesi ile birlikte yanan odanın içinde bulunan kanepenin altına birkaç gün önce çektiği bin lira maaşını koyduğunu hatırlayan Rıza K., eşi ile birlikte itfaiye ekipleri ile odaya girerek kül olan kanepenin altındaki paralarını aradı. Kül olan kanepe ile birlikte paraların da yandığı tespit edilirken, anne oğluna isyan etti. Evini oğlunun yaktığını ifade eden anne Sahre K., "Oğlum evimi mal için yaktı. Para için değil, parsellerimiz için yaktı. 1 parsel kaldı, onu da istiyor. Akşam saatlerinde eve geldi. Camlara vura vura kırmak istedi. Cam kırılmadı ama çerçeveleri açıldı. Sonra polisi aradık. Sonra polis geldi ve bizi götürdü, orada ifade aldı. Keşke gitmeseydik. Biz gidince evi yakmış. Bizi hep rahatsız ediyordu. Bu olayları polis zaten biliyor. Biz bunu 2 senedir çekiyoruz" dedi.
nbsp;Son aldıkları maaşı yanan odadaki kanepenin altına koyduklarını belirten anne, "Eşim yeni aylık almıştı, bin lira parası vardı. Kanepenin altına küçük bir çantayla koymuştuk. O para da yanmış" şeklinde konuştu.
nbsp;Öte yandan Muammer K.'nin daha önce de para yüzünden anne ve babasının evini yaktığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak zanlının peşine düştü.

nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...