Çocuklarının hasretine dayanamadı, canına kıydı

/ Kaynak: İHA
Çocuklarının hasretine dayanamadı, canına kıydı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da 4 ay önce boşandığı eşi çocuklarını göstermeyince "Çocuklarımın hasretine dayanamadım" diye mektup yazan şahıs, kendini ağaca asarak intihar etti.

Adana merkez Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'ndeki ormanlık alanda meydana gelen olayda, Seyhan Baraj Gölü'nden balık avlamadan dönen Mustafa Durna, ormanlık alanda ağaca asılı halde bir kişiyi gördü. Bunun üzerine Durna, polisi arayarak, "Ormanlık alanda ağaca asılmış halde bir kişi var" dedi. Şahsın kendini asarak intihar ettiği belirlenirken, ölmeden önce yazdığı mektup da elinde bulundu. Ayşe'ye diye başlayan bir mektupta, "Eşim Ayşe'den 4 ay önce boşandım. 2 erkek, 1 kız çocuğum var ancak boşandığımdan bu yana çocuklarımı göremiyorum. Ben çocuklarımın hasretine dayanamadım. Ben çocuklarımı görmezsem yaşayamam bu nedenle hayatıma son veriyorum" yazdığı öğrenildi.

Polis yaptığı araştırmada intihar eden şahsın Sadullah B. adlı kişi olduğunu, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ikamet ettiğini ve 1 aydır kayıp olduğunu ancak ailesinin 2 gün önce kayıp başvurusu yaptığını belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurum Morgu'na kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...