AK Partili vekil, köy köy dolaşıp Başbakan'a dua istiyor

AK Partili vekil, köy köy dolaşıp Başbakan'a dua istiyor

Politika Haberleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, köy köy dolaşıp vatandaşlarla konuşarak, "Sizlerden oy değil, Başbakan'a dua istemeye geldik" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Hazro İlçe Belediye Başkan adayı Faruk İncel ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettikten sonra köy köy dolaştı. Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır ilçelerini gezip vatandaşların sorunlarını dinleyen Mine Lök Beyaz, AK Parti Hazro İlçe Belediye Başkan adayı Faruk İncel'e destek istedi.

Mine Lök Beyaz'ın ziyaretlerine Faruk İncel'in yanı sıra AK Parti Diyarbakır gençlik ve kadın kolları, AK Parti Hazro ilçe başkanı, AK Parti Diyarbakır il yönetiminden oluşan bir grup partili katıldı. Kadınların eğitimine önem veren Beyaz, Hazro Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret edip, öğrencilerin eksiklerinin tamamlanmasına olanak sağlayacağını belirtti.
AK Partili vekil, köy köy dolaşıp Başbakan'a dua istiyor
Okul ziyaretinden sonra Hazro Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Beyaz, Hazro'da projesi biten hastanenin bir an önce temellerinin atılmasını istedi. Ardından Hazro'ya bağlı; Dadaş, Kavaklıboğaz, Sarıerik, Meşebağları ve Kırmataş köylerini ziyaret eden Mine Lök Beyaz ve AK Parti heyeti köylüler tarafından ilgiyle karşılandı.

Beyaz, Hazro Belediye Başkan adayı Faruk İncel'den köylerdeki eksikleri tespit edip bir önce tamamlanması için çalışma yapmasını istedi. Kırmataş köyünde vatandaşlara seslenen AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, oy istemeye değil, Başbakan'a dua istemeye geldiklerini ifade etti.

Beyaz, "İçinde bulunduğumuz süreç itibari ile Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Başbakanımız 17 Kasım'da Diyarbakır'a gelip, Barzani, Şıvan Perver ve İbrahim Tatlıses ile o görüntüleri verdikten sonra 17 Aralık operasyonları oldu. Bu bizim için çok zor bir süreçtir. Biraz önce geldiğimiz köyde Başbakanımıza dua istediğimde 12-13 yaşlarındaki bir çocuk 'Abla Başbakanımıza montaj attılar' dedi.

Diyarbakır Hazro ilçesinin köyünde 13 yaşındaki bir çocuk bunu böyle ifade etti. Bu operasyonlar çözüm sürecine yönelik bir çalışmadır. Şantajla, kasetle, montajla paralel yapı başarıya ulaşamaz. Menderes'e, Özal'a yapılan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a asla yapılamayacak. Bunu biz, sizlerle beraber başaracağız" diye konuştu.
AK Partili vekil, köy köy dolaşıp Başbakan'a dua istiyor
"AK PARTİ ŞAHIS PARTİSİ DEĞİL DAVA PARTİSİDİR"
Kendisinin de Diyarbakırlı olduğunu ifade eden Beyaz, memleketin zor zamanlar geçirdiğini kaydetti. Beyaz, "Köylerimiz yakıldı, boşaltıldı, çocuklarımız öldü. Ama artık 1 yıldan fazladır kan akmıyor. 12 yılda AK Parti iktidarında Diyarbakır'a gelen toplam para 13.9 katrilyon. Ama bütün bunlar bir yana biz Diyarbakır'ın yollarını altından da kaplasak çözüm süreci başarıya ulaşmazsa bunların hiçbir kıymeti yok. Onun için bizim buna sahip çıkmamız gerekiyor. Geçenlerde Terkan'da bir köye gittik, orada bir ablamız bana dedi ki 'Oğlum dağda. Çocuğumun gelmesini istiyorum. Onu da ancak Tayyip Erdoğan getirir.' Bunun için sizden dua bekliyoruz. Biz de sizin için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu yerel seçimin ötesinde hakikaten herkesin Başbakana olan desteğini göstermesi gereken bir seçimdir. Bu şahısların partisi değil bir dava partisidir. Ben 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde eminim ki Hazro'yu AK Parti iktidarıyla tanıştıracağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir açıklama yapan AK Parti Hazro Belediye Başkan adayı Faruk İncel, AK Parti olarak tek bir hedeflerinin olduğunu bununda halka hizmet olduğunu belirtti. İncel, "Başbakanımızı her zaman kendimize örnek alıyoruz. Bizler bu halkın efendisi değil, her zaman hizmetkarıyız. Yaklaşık 13 aydır bölgemizde hiçbir şekilde kan akmıyor. Halkımız çözüm sürecinde Başbakanımızı tam anlamıyla destekliyor. Biz de Başbakanımıza buradan dualarımızla destek veriyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...