Trabzonspor'dan taraftara çağrı

/ Kaynak: AA
Trabzonspor'dan taraftara çağrı

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonsporlu Başaran, 10 Mart Pazartesi sahalarında Fenerbahçe ile yapacakları maçta taraftarların sadece takımlarını desteklemelerini istedi

Başaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önemi yüksek olan bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, "Bu maçta en büyük görev ise taraftarlarımıza düşecektir. Takımımıza gönül vermiş taraftarlarımızdan sadece futbolcularımızı motive edecek, onları teşvik edecek, coşturacak, Trabzonsporluluk anlayışına yakışır tezahüratlarda bulunmalarını istiyoruz. Tribünlerimizden yükselecek sesler, sadece Trabzonsporumuz'a destek yönünde olmalı. Taraftarlarımızdan, Trabzon'a ve Trabzonsporumuz'a yakışan tezahüratlar bekliyoruz" dedi.
"Fenerbahçe başkanının hatalarından dolayı, tüm camiayı hedef almamalıyız" diyen Başaran, "Başkanının yanlışlarını tüm camiaya mal etmemeliyiz. Bu nedenle Fenerbahçe camiasını hedef almamalıyız. Futbolcu kardeşlerimiz de maçın önemini biliyorlar. Sahada 90 dakika en iyi şekilde mücadele edeceklerine inanıyoruz. Hedefimiz galibiyet. Sahadan yüzümüz gülerek ayrılacağına inanıyoruz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...