Fenerbahçe'de Trabzonspor mesaisi başladı

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe'de Trabzonspor mesaisi başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 10 Mart Pazartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. İdmanın dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Milli takım kampından dönen Emmanuel Emenike'nin antrenmanda yer aldığı, Bruno Alves'in ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.
- Egemen Korkmaz yarıda bıraktı
Sağ arka alt adalesinde sertleşme bulunan Emre Belözoğlu ile sağ omzunda ağrıları olan Salih Uçan'ın tedbir amaçlı antrenmana çıkmadığı ve tedavilerini özel program dahilinde sürdürdükleri dile getirildi. Antrenmanın ilk bölümünde sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz'ın da tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktığı bildirildi. Bu arada, tesislere gelen çok sayıda taraftarın, idman öncesinde teknik heyet ve oyunculara sevgi gösterisinde bulunduğu ve baklava ikram edip çiçek verdiği kaydedildi. Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...