Eriyen kar suları sele neden oldu

/ Kaynak: AA
Eriyen kar suları sele neden oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muş'un Malazgirt ilçesinde, karların erimesiyle birlikte meydana gelen su taşkınları hayatı olumsuz etkiledi.

Malazgirt'te etkili olan sağanak yağış ile birlikte karların erimesi, su taşkınlarına yol açtı. Selçuklu Mahallesinde bazı evler ve ahırlar su altında kaldı. Vatandaşların yakacak olarak kullandığı tezek ile hayvan yemlerinin de zarar görmesine neden olan su taşkını nedeniyle mağdur olduklarını belirten mahalle sakinleri, belediye ekiplerine yaşananlara karşı önlem almadıkları için tepki gösterdi.
Yağmurun etkisiyle su taşkınlarının devam edeceğinden endişe ettiklerini ifade eden vatandaşlar, her yıl aynı durumu yaşadıklarını ancak yetkililerin bu soruna bir çare bulamadığını öne sürdü. Bu arada bölgede seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Malazgirt Belediye Başkan adayı Vefa Yıldız'ın aracı da su taşkını nedeniyle mahsur kaldı. Vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Yıldız, selden mağdur olan insanların ortada bırakılmaması gerektiğini dile getirerek, seçimlerin ardından göreve gelmeleri durumunda gereken tüm çalışmaların yapılacağını aktardı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...