Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadınlar gününde kadın cinayeti!

/ Kaynak: DHA
Kadınlar gününde kadın cinayeti!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Iğdır'da evli ve 2 çocuk annesi 21 yaşındaki Alime Yarşi, tabanca ile vurulmuş olarak bulundu ve hastaneye kaldırılırken öldü.

Iğdır'ın Mürşitali Köyünde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi 21 yaşındaki Alime Yarşi, tabanca ile vurulmuş olarak bulundu ve hastaneye kaldırılırken öldü.

Eşi İstanbul'da çalışan Alime Yarşi'nin intihar mı ettiği, yoksa bir cinayete mi kurban gittiği araştırılıyor.

Olay bugün saat 09.00'da, Iğdır'a 24 kilometre uzaklıkta ve Ermenistan sınırı yakınlarındaki Karakoyunlu İlçesi'ne bağlı Mürşitali Köyü'nde meydana geldi. İstanbul'a çalışmaya giden Mehmet Salih Yarşi'nin eşi Alime Yarşi, evdeki odasında tabanca ile başından ağır yaralandı. Sağ kulağının arkasından giren kurşunla yaralanan Alime Yarşi'yi eşinin kızkardeşi Ayten Yarşı yaralı buldu. Aile fertleri, hemen 112 Acil Servisi aradı. Alime Yarşi, ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Bunun üzerine İstanbul'a çalışmaya giden eşi Mehmet Salih Yahşi'ye durum bildirildi. Evde bulunan yakınları gözaltına alındı. Alime Yarşi'nin cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...