Galatasaray Akhisar maçı son gelişmeler! Drogba 11'de mi?

Galatasaray Akhisar maçı son gelişmeler! Drogba 11'de mi?

SPOR Haberleri

Galatasaray Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. İki takımında muhtemel 11'leri belli oldu. Peki Drogba kadroya katıldı mı?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.
Sarı-kırmızılı takım, ligde 35 puanla 5. sırada bulunan Ege temsilcisi karşısından sahadan galibiyetle ayrılarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.
TT ARENA'DA HİÇ KAYBETMEDİ
Galatasaray bu sezon Spor Toto Süper Lig'de sahasında hiç maç kaybetmedi.Türk Telekom Arena'da 11 lig maçına çıkan sarı-kırmızılı takım, bu karşılaşmalardan 9 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
Bu maçlarda rakip ağlara 24 gol atan Galatasaray, sahasında ise 7 gol gördü.
ARENA'DA 4. RANDEVU
Tarihinde ilk kez 2012-13 sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazanan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray daha önce üç kez karşı karşıya geldi. Geçen sezon oynanan karşılaşmaları Galatasaray İstanbul'da 3-0, deplasmanda 2-1 kazanırken, bu sezon ise Manisa'da oynanan karşılaşmadan Akhisar Belediyespor 2-1 galip ayrılmıştı.
Galatasaray, Roberto Mancini'nin göreve gelmesinin ardından, Türk Telekom Arena'da oynanan 8 lig maçından da 3 puanla ayrıldı. Galatasaray söz konusu 8 maçta rakip ağlara 20 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü.
G.SARAY'DA 2 EKSİK, 1 TEHLİKE
Galatasaray'da sarı kart cezalısı Selçuk İnan ile A2 Milli Takımı'nın Slovakya ile oynadığı maçta sakatlanan Emre Çolak, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.
Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ise sarı kart ceza ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı futbolcu Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmesi durumunda 25. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında görev yapamayacak.
MANCİNİ'YLE 32. KEZ
Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı oynanan maçta ilk kez Galatasaray'ın başında sahaya çıkan Roberto Mancini'nin ilk lig maçı ise Akhisar Belediyespor karşısındaydı. Galatasaray'da Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere 31 maça çıkan İtalyan teknik adam 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.
1991 ile 1995 yılları arasında Galatasaray formasını başarı ile taşıyan Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor başında 4. sezonunu geçiriyor. Daha önce Eyüpspor, Malatyaspor ve Denizlispor'u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediye ile çıktığı 57 Süper Lig maçında 21 galibiyet, 14 beraberlik ve 22 mağlubiyet aldı.
FIRAT AYDINUS İLE 1 KEZ
Fırat Aydınus, bu sezon üçüncü kez bir Galatasaray maçında orta hakem olarak görev yapacak. Galatasaray'ın Trabzonspor'u Arena'da 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada görev yapan Aydınus, ligin ilk yarısında Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve maçın son dakikalarında Galatasaray 2-1 öndeyken, seyircilerin sahaya girmesi ile tatil edilen maçta düdük çalmıştı.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera
Veysel
Semih
Chedjou
Alex Telles
Felipe Melo
Ceyhun nbsp;
Yekta
Sneijder
Burak nbsp;
Drogba
AKHİSAR BELEDİYE
Emrah
Çağdaş Atan
Sonko
Uğur Demirok
Emrah Eren
Ahmet nbsp;
Emin Aladağ
Sertan Vardar
Güray nbsp;
Mehmet Akyüz
Niasse


SAAT: 19.00
STAT: TT ARENA
HAKEM: FIRAT AYDINUS
YAYIN: LİG TV amp; SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
HAVA: 10 DERECE amp; SAĞANAK YAĞIŞLI


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...