Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan Büyükçekmece'de konuştu

Erdoğan Büyükçekmece'de konuştu

Politika Haberleri

Başbakan Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece'de konuştu.

Şimdi burda yazıyor. Belediyeceliğin doktoru. Kaç dönemdir burda başkansın ne iş yaptığın ortada. Büyükçekmece kararını vermiş. Hani ablalalar var kapı kapı geziyorlar. Bir de onların abileri varmış. Bizim abi ablalarımız onlardan daha fazla çalışacaklar. Bir de bizim gençlerimiz var. Onlar da gece gündüz demeden çalıştılar. Biliyorsun bunlar bize çok komplo kurdular ama tutmadı. CHP, MHP ve Pensilvanya'nın planları tutmaz. Bunlar hesap yapıyor. 17 Aralık'ta yıkalım olmadı 25 Aralık'ta yıkarız Nisan'da seçim yaparız dediler. Burda millet var. Bizim istikametimizi millet çizer. Kardeşlerim bunlar ihanet siyaseti yapıyorlar. Ziya Paşa'nın güzel bir sözü var: eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.

Bu İstanbul susuz muydu? Bu İstanbul çöplük müydü? İSKİ yolsuzluklar kurumuydu. Ey Kılıçdaroğlu sen kime iftira atıyorsun. Sizin geçmişiniz kirli. Hava kirliliğinden, susuzluktan İstanbul'u biz kurtardık. Biz dağları deldik. Neden biz size aşığız. Biz dertliyiz dertli. Bunların böyle bir derdi yok.

Haliç'i çamurdan kurtardık. Biz eser üretiyoruz onlar dedikodu. Kadir Bey dağları deldi, nbsp;boğaza su getirdi.

Kardeşlerim biz Taksim metrosunu Yeni Kapı'ya getirdik. Kadir bey kardeşim estetik bir köprüyle yenikapı'ya metroyu getirdi.

Bu CHP'nin adayı diyor ki; ben gelirsem sen gelemezsin de zaten. Diyor ki; bu köprüyü yıkacağım. Bunlar ancak yıkarlar. Bu zat popülist. O gün Haliç köprüsüne gitmiş eline de bir olta vermişler balık tutuyor. Bunlar bizim zamanımızda oldu. Balık mı vardı Haliç'te?

Büyükçekmece'ye metro geliyor. Biyolojik artıma tesisi geliyor. Büyükçekmece'de farklı belediye büyükşehirde farklı belediyeyle olmaz. 30 Mart bir değişim zamanıdır. Sahildeki çalışmalar bizim eserimizdir. nbsp;2 tane şehir hastanemiz olacak. Bir tanesinin temelini attık. Diğerinin temelini Asya kıtasında atacağız. Büyükçekmece'de atacağımız hastane temeli de atılacak.

Ey CHP'nin genel müdürü senin bu millete yaptıkların ortada. Sen SSK genel müdürüyken bu millet ilaç kuyruklarında perişan oldu. Çıkmış bir de meydanlarda konuşuyor. Ya bu millet senin ne olduğunu biliyor.

Bu seçimde Çatalca'yı da alacağız. CHP'nin olduğu yerde dedikodu olur. Hizmet olmaz.

Sizlere soruyorum; cumhuriyet tarihinde yapılan okulların yarısını biz 10 yılda yaptık. Biz 10 senede 17 bin km bölünmüşlük yol yaptık. Milli gelirimizi 800 milyar dolara çıkardık.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...