Lütfen oy ver videosu en çok bu ülkelerde izlendi

/ Kaynak: DHA
Lütfen oy ver videosu en çok bu ülkelerde izlendi

MAGAZİN Haberleri  / DHA

YouTube kanalında paylaşılan 'Lütfen Oy Ver' videosu Arabistan, Mısır ve Irak gibi ülkelerde de oldukça fazla paylaşıldı, izlendi.

Ünlü sinema ve dizi oyuncuları ile müzisyenlerin rol aldığı, "Bir oy, bir oydur. Lütfen oy ver" sloganıyla hazırlanan video, Türkiye kadar yurt dışında da ilgi gördü. YouTube kanalına yüklenen video özellike Suudi Arabistan, Mısır, Irak, Fas ve Tunus'ta oldukça fazla izlendi. Arapça altyazıyla da yüklenen videoyu bu ülkelerde izleyenlerin yüzde 53'ü kadın, yüzde 47'si ise erkek.
Videoda Rıza Kocaoğlu, Harun Tekin, Koray Candemir, Canan Ergüder, Mehmet Günsur, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Meltem Cumbul, Ceyda Düvenci, Pelin Karahan, Seda Bakan, Selim Bayraktar, İrem Sak, Okan Çabalar, Özge Özpirinççi, Buğra Gülsoy, Dolunay Soysert, Kenan Ece, Ceyda Düvenci, Serkan Altunorak, Sarp Akkaya ve Burcu Kutluk gibi birçok sanatçı rol alıyor. Sanatçılar videoda oy vermenin önemini vurguluyor.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...