Yeni Transformers'tan Dinozorlu Fragman

Yeni Transformers'tan Dinozorlu Fragman

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Transformers yine izleyiciye buluşmaya hazırlanıyor. Serinin dördüncü filminde yönetmen koltuğunda Michael Bay oturmaya devam ediyor.

2011 yılında Transformers: Dark of the Moon ile serinin biteceği açıklanmıştı. Michael Bay, prodüktörlerin uzun uğraşları sonunda serinin 4. filmi için sözünü bozdu. Biten senaryoyu uzatma çalışmaları nedeniyle, izleyicinin soğuk baktığı Transformers 4: Age of Extinction'ın ilk fragmanı yayınlandı. İlk izlenimler izleyicinin ön yargısını yıkacak gibi duruyor. Oyuncu kadrosu tamamen değişen filmde Transformers'ın yıldızı Shia LaBeouf ve Megan Fox bulunmayacak. Filmin yeni ana karakteri aksiyon sinemasının tanınan yüzü Mark Wahlberg tarafından canlandırılıyor. 27 Haziran'da gösterime girecek olan Transformers: Age of Extinction'da yenilenen oyuncu kadrosu kadar karakterlerinde farklı tiplerde olduğu görülüyor. Transformers ile dinozor robotların savaşacağı film şimdiden bol bol aksiyon söz veriyor. Yen bir serinin başlangıcı olması beklenen Transformers 4, gişede eski başarısını yakalayacak mı merak konusu.
DONANIM GÜNLÜĞÜ
##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...