Rus askerleri işgal yürüyüşünde

/ Kaynak: AA
Rus askerleri işgal yürüyüşünde

DÜNYA Haberleri  / AA

Gemilerle Kırım'ın Kerç limanına gelen Rus askerlerinin konvoy halinde, Feodosiya ve Akmescit'e doğru hareket ettiği bildirildi.

Rusya'nın Ukrayna'ın Kırım Özerk Cumhuriyeti'ne asker göndermeye devam ettiği ve bir grup Rus askeri birliğinin konvoy halinde Kerç'ten, Feodosiya ve Akmescit'e doğru hareket ettiği bildirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, gemilerle Kerç limanına gelen Rus askerleri, yarımadaya çıkarak, konvoy halinde Feodosiya'yı istikametindeki Belagorsk'a yaklaştı. Rus askeri konvoyunun Akmescit yakınlarındaki Perevalne beldesine doğru gidebileceği belirtiliyor.

Perevalne'de bulunan Ukrayna'ya ait askeri bir üs, iki gün önce Rus askerleri tarafından kuşatılmıştı. Bölgede üç büyük askeri çadır kuran Rus askerlerinin bekleyişi sürerken, yeni birliklerin de takviye amacıyla gönderilmiş olabileceği kaydediliyor.

Rus askerlerinin Sivastopol'deki Belbek askeri havaalanının yaklaşık bir kilometre yakınında bulunan Ukrayna'ya ait bir diğer askeri üsse de gönderilebileceği bildiriliyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...