iPhone 6 siparişi verildi

iPhone 6 siparişi verildi

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple hayranlarının merakla beklediği an gelip çattı. Samsung ve HTC'nin yeni nesil telefonlarını tanıtması üzerine gözler Apple'a dönmüştü.

Çin'den gelen haberlere göre Apple iPhone 6 için bugün siparişini verdi. Foxconn fabrikasında üretilecek olan cihazlar, için hazırlıklar başladı. Çin'den gelen doğrulamayla birlikte iPhone 6 için ilk adım resmi olarak atıldı. Foxconn'un açıklamasına göre Apple bu sefer 90 milyon iPhone 6 ürettirmek istiyor. Apple cephesinde iPhone 6 ile ilgili beklentilerin büyük olduğu verilen rakamlardan görülebiliyor.


iphone6


Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan iPhone 5C ve iPhone 5S ile beklenen satışlar yaklanamamıştı. Apple CEO'su Tim Cook ucuz iPhone olarak da bilinen 5C modeliyle orta seviye akıllı telefon satışlarını etkilemek istiyordu. Son yıllarda iPhone'un popülerliği düşerken Android cihazların yükselişi de ortada. Samsung, LG ve HTC gibi Apple'ın en büyük rakipleri olan firmalar pratik yeniliklerle tüketicinin kalbini kazanıyor. Dedikodulara göre Apple en sonunda tüketiciyi dinleyecek ve büyük ekranlı bir iPhone piyasaya sürecek.
DONANIM GÜNLÜĞÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...