Televizyon patladı! Ortalık savaş alanına döndü

Televizyon patladı! Ortalık savaş alanına döndü

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de bir ikamette televizyonun patlaması nedeniyle çıktığı iddia edilen yangında 6'sı çocuk 13 kişi dumandan etkilendi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle 8. Dere Sokak'ta bulunan 3 katlı Hacı Bedri Yönlüer Apartmanı'nın zemin katında, daire sakini İlknur Bozkurt'un çocukları Onurcan Bozkurt (4) ve Emre Bozkurt'un (16) bulunduğu sırada yangın çıktı. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken, apartman sakinleri de kısa sürede binaya yayılan dumandan dolayı evlerinde mahsur kaldı. Çıkan yangından dolayı korku dolu anlar yaşayan küçük çocuklar pencereden etrafı panik içerisinde seyrederek gözyaşlarını tutamazken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. nbsp;Öte yandan dumandan etkilenen bina sakinleri, itfaiye erleri tarafından merdiven yardımıyla indirilerek ambulanslara alınırken, yatalak olduğu öğrenilen bir hasta da polis ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansa taşındı. Yangında 6'sı çocuk 13 kişi dumandan etkilenerek kent merkezinde bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi. nbsp;Yangının evde bulunan televizyonun patlamasından dolayı çıktığı iddia edilirken, olayla alakalı inceleme başlatıldı.
Televizyon patladı! Ortalık savaş alanına döndü

Televizyon patladı! Ortalık savaş alanına döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...