Fırat Aydınus Melo'ya küfür etti mi? Arıboğan ne dedi?

Fırat Aydınus Melo'ya küfür etti mi? Arıboğan ne dedi?

SPOR Haberleri

Galatasaray Akhisar maçına Fırat Aydınus ve Melo arasındaki diyalog damga vurdu. İddiaya göre Fırat Aydınus Melo'ya küfür etti. İşte detaylar

ARIBOĞAN: OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM... OLMAMALI - Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, maç sonunda Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür ettiği iddiası hakkında "Fırat Aydınus böyle bir şey söylemiş midir bilmiyorum. Olmaz diye düşünüyorum ve olmamalı. Olmamasını umuyorum... Olamayacağını düşünüyorum. Olmuşsa da futbolun en tepesinden en alt kademesine kadar her kategorideki insanın davranışlarını ve bazı şeyleri gözden geçirmemiz gerekir.

Türk futboluna yıllardır hizmet eden bir hakem Fırat Aydınus.

Bu konuyu hep birlikte değerlendireceğiz. Türk futbolunda sportif rekabet dışında birçok şey oluyor. Futbol rekabetine yakışmayan bir durum varsa bunu da temizleyecek olan futbol ailesidir" dedi.

Bu arada Galatasaray kulübü ve yöneticileri Fırat Aydınus ile Melo arasındaki pozisyonu iyice değerlendirip inceledikten sonra Aydınus'un küfür ettiği kanısı kesinleşirse resmi bir açıklama yapacak. Ayrıca bu konu hakkında TFF ile MHK'ya rahatsızlık iletilip yaptırım uygulanması istenecek.

AYDINUS KÜFÜR ETTİ Mİ?

Ancak dakikalar 23'ü gösterdiğinde sahalarda pek göremediğimiz bir sahne yaşandı. Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takımın fırtına gibi başladığı ve 18 dakikada 2 gol bulduğu maçın 23. dakikasında ilginç bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo bir pozisyonda rakibine faul yaptı. Israrlı itirazlarını sürdüren Melo, Fırat Aydınus tarafından uyarıldı. Buna rağmen Melo itirazlarını sürdürünce hakem Aydınus son uyarısını yapmak için orta saha oyuncusunun yanına kadar geldi.

Melo, Aydınus'un uyarılarını dinlerken konuşmaya devam etti. Kameraların dikkat kesildiği anda Fırat Aydınus'un dudaklarından Melo'ya nbsp; ettiği küfürler döküldü. İzleyenlerin büyük tepkisini toplayan o an için MHK bakalım nasıl bir yol izleyecek.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

Sosyal medya bu iddia ile çalkalandı. Galatasaray - Akhisar Belediyespor karşılaşmasında orta hakem Fırat Aydınus'un, Galatasaraylı Felipe Melo ile girdiği bir diyalog sırasında küfür ettiği sosyal medyada iddia edildi ve bazı görüntüler paylaşıldı.

İkinci yarı başında çıkarken statta bulunan taraftarlarda hakemin Melo'ya küfür olayını duyunca " Fırat istifa" ve " Küfürbaz Fırat" "Küfür etsene küfür etsene Fırat Aydınus" diye bağırdı.

(Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...