Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray 5 sezon sonra bir ilki başardı

G.Saray 5 sezon sonra bir ilki başardı

SPOR Haberleri

Galatasaray, Mancini yönetiminde ikinci kez bir maçta 6 gol attı.

Sarı kırmızılılar en son 2007-2008 sezonunda iki farklı lig maçında 6'şar gol bulabilmişti. Galatasaray, Mancini yönetiminde deplasmanda dökülüyor, iç saha maçlarında coşuyor. Sarı kırmızılılar, Roberto Mancini yönetiminde ligde ikinci kez bir maçta 6 gol attı. Sarı kırmızılılar daha önce de yine TT Arena'da Bursaspor'u 6-0 yenmişti.

Cim Bom, bu iki maçın da içinde yer aldığı son 4 lig maçında toplam 19 gole ulaştı.

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde şampiyon olduğu son iki sezonda bir lig maçında en fazla 5 gol (14 Ocak 2012, Galatasaray-Karabükspor, 5-1) atabilmişti.

Sarı kırmızılılar, aynı sezonda iki farklı lig maçında 6'şar gol attığı son sezonda ise şampiyon olmuştu. Cim Bom 2007-2008 sezonunda Konyaspor'u 6-0 (16 Eylül 2007) ve Manisaspor'u 6-3 (9 Şubat 2008) mağlup etmiş ve o sezon mutlu sona ulaşmıştı.

ARADA UÇURUM VAR!

Sarı kırmızılıların Mancini yönetimindeki "İç sahada Aslan, deplasmanda kedi" benzetmelerine yol açan performansı da çok ilginç bir hal aldı.

Bu sezon iç saha ve deplasmanda 12'şer maça çıkan sarı kırmızılıların ikisi arasındaki performansında tam bir uçurum oluştu.

İç sahadaki 12 lig maçında 32 puan toplayan Cim Bom, 12 deplasman maçında ise ancak bunun yarısına denk gelen 16 puanı toplayabildi.

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...