Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Onun hakemliği küfürden bitmişti

Onun hakemliği küfürden bitmişti

SPOR Haberleri

Aydınus'un küfür ettiği iddiası sosyal medyayı çalkalarken akıllara bir başka 'hakem küfür etti' olayını akıllara getirdi.

Galatasaray - Akhisar Belediyespor karşılaşmasında orta hakem Fırat Aydınus ile Melo arasında geçen diyalogta Aydınus'un küfür ettiği iddiası sosyal medyayı çalkalarken akıllara bir başka 'hakem küfür etti' olayını akıllara getirdi. 1998 yılında yan hakem Ali Rıza Çakmak'ın Oktay Derelioğlu'na küfür etmesi hakemliğini bitirmişti.

1998 yılında oynanan Samsunspor - Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaşlı Oktay'ın golünü yan hakem Ali Rıza Çakmak iptal ettikten sonra saha karışmıştı. Bu esnada yan hakem Çakmak'a itiraz eden Oktay'a aynı hakem sinkaflı küfür etmişti.

Yaşanan bu olay sonrasında siyah beyazlı kulüp büyük tepki göstermiş dönemin Beşiktaş Sözcüsü Cenk Koray, "En ufak olayda futbolculara ve kulüplere ceza yağdıran TFF bakalım bu olaya ne ceza verecek" demişti.

Bu olaydan sonra MHK, Ali Rıza Çakmak'a 4 ay ceza vermiş ve daha sonra Çakmak'ın hakemliği bitmişti.

HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...