Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da transfer operasyonu

Galatasaray'da transfer operasyonu

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını sürdüren ve yerli oyunculara göz diken Galatasaray, milli yıldızı kadrosuna katmak için uzun süredir uğraş veriyordu.

Önümüzdeki sezon 5+0+3'e düşecek olan yabancı kontenjanı en çok Galatasaray'ı etkileyecek. Şampiyonlar Ligi'nde 8 yabancıyla mücadele eden Galatasaray, yerli rotasyon konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu yüzden kadrosuna milli yıldızları katmaya çalışan sarı kırmızılı ekip bir ismi daha gözüne kestirdi.

YERLİ ROTASYONU ARTACAK

Sezon başında devreye giren yenşi yabancı kontenjanı dolayısıyla kadro kurmakta zorlanan galatasaray, devre arasındagenç ve milli futbolcuları transfer ederek takımın yaş ortalamasını düşürdü. Yerli alternatiflerini de arttıran Galatasaray Koray Günter ve Salih gibi kendisine ilk 18'de yer bulabilecek milli futbolcuları transfer etti. Sakatlığı düzelen ve önümüzdeki sezon Galatasaray'ın en önemli isimlerinden biri olması beklenen Hamit Altın'top da sarı kırmızılı takımın yerli oyuncu kalitesini arttırıyor. Galatasaray yönetimi ise yerli futbolcuların ilk 11'deki sayısını arttırmak için uzun süredir önemli bir transfer üzerinde duruyor.

MENAJERLERİ AYNI

Koray Günter ve Hamit Altıntop'un da menajerlik şirketine bağlı olan Nuri Şahin ile devre arası transfer döneminden bu yana görüşen Galatasaray, milli futbolcuyu önümüzdeki yıl kadrsuna katmak istiyor. Real Madrid'den kiralık olarak Alman ekibi Borussia Dortmund'uyn yolunu tutan Nuri Şahin, Bundesliga'da önemli işlere imza attı. Dünya Kupası sonrası Wesley Sneijder'in geleceğini yeniden çizme planları yüzünden orta sahaya bir alternatif daha oluşturmak isteyen Galatasaray yönetimi, Nuri Şahin için girişimlerini uzun süredir sürdürüyor. Başkan Ünal Aysal'ın da Nuri'nin menajeri Reza Fazeli ile bir araya geldiği ve transferi görüştüğü biliniyor.

SEZON SONU BEKLENİYOR

Sezon sonunda Real Madrid'e dönecek olan futbolcuyu bonservisiyle tansfer etmek isteyen Galatasaray yönetimi kiralık opsiyonunu da deneyecek. mancini'nin de onay verdiği bu transferle birlikte orta sahadaki yerli futbolcu sayısı da artacak. Böylelikle Wesley Sneijer'in gitme ihtimaline karşı da önlem alınmış olacak. Sarı kırmızılıların Nuri Şahin ile sezon sonunda bir araya geleceği Alman basınında gündemin önemli haberleri azrasında yer alırken Galatasaray'ın Terim döneminden bu yana milli futbolcuyu istediği ifade edildi.

EUROSPORT

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...