Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eto'o'nun gol sevincine Mourinho'dan yorum! Anladım...

Eto'o'nun gol sevincine Mourinho'dan yorum! Anladım...

SPOR Haberleri

Mourinho, 4-0 kazandıkları Tottenham maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Eto'o'nun gol sevinciyle ilgili yorum yaptı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Premier Lig maçında Tottenham'ı evinde 4-0'la bozguna uğrattı. Mavilerin ilk golünü atan Eto'o'nun korner bayrağına giderek yaşlı adam rolü yapması tribünlerde gülüşmelere yol açtı. Bilindiği gibi Chelsea hocası Jose Mourinho'nun Eto'o'nun artık yaşlandığıyla ilgili sözleri basına sızmıştı. Chelsea menajeri Jose Mourinho, 4-0 kazandıkları Tottenham maçının ardından basın toplantısında maça dair açıklamalarda bulundu. Stamford Bridge'de çıktığı 75 iç saha maçında da mağlubiyet yüzü görmeyen Jose Mourinho; "İlk yarıya bakacak olursak maç onların kontrolündeydi. Bizden korkmuyorlardı ve rakibiniz sizden korkmuyorsa sakin olmak zorundasınız. Maçtaki en iyi fırsatı beklemelsiniz çünkü o fırsat size her zaman gelir" dedi. Mourinho, Tottenham savunmasının yaptığı hatalarla ilgili olarak; "İkinci yarıya başlarken oyun yapımızı değiştirdik ve daha fazla bağlantı sağladık. İlk golün Vertonghen'in hatasıyla geldiğini söyleyebilirsiniz ama Eto'o da bu fırsatı mükemmel değerlendirdi ve biz de bu golden sonta kontrolü alarak işimizi kolaylaştırdık" yorumunda bulundu.

MOURINHO'DAN ETO'O'NUN SEVİNCİNE...

Chelsea'nin zirvede 7 puan farkla oturmasına rağmen, 3 maçı eksik 4'üncü Manchester City'nin en avantajlı takım olduğuna dikkat çeken Mourinho; "Manchester City'nin yerinde olmak isterdim. Biz kalan 9 maçımızı kazansak dahi, onlar 12 maçının tamamını kazanırsa şampiyon oluyorlar. Mourinho son olarak, Eto'o'nun kendisine ironi yaptığı gol sevinciyile ilgili; "Gerçekten komik bir andı. Yaptığı şakayı anladım" diyerek sözlerini noktaladı. (sporx)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...