Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İçindeki 239 kişiyle denize çakıldı!

İçindeki 239 kişiyle denize çakıldı!

DÜNYA Haberleri

Malezya'dan Çin'e giden Boeing 777-200 tipi uçak 227 yolcusu ve 12 mürettebatı ile birlikte Vietnam yakınlarında denize düştü.

Malezya Havayolları'na ait 239 kişi taşıyan yolcu uçağı Tho Chu adası yakınlarında denize çakıldı. Kuala Lumpur- Pekin uçuşunu yapan 'MH370' sefer sayılı Boing 777-200 tipi yolcu uçağıyla bağlantı yerel saatle gece 2.40'ta (TSİ 20.40) kesildi. Kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra deniz üzerindeyken radarda kaybolan uçakta, 1'i bebek olmak üzere 227 yolcu ile 12 mürettebat bulunuyordu. Malezya Havayolları'nın açıkladığı listeye göre, uçakta Türk vatandaşı bulunmuyor. Uçaktakilerin büyük çoğunluğunu Çin vatandaşları oluşturuyor. Malezya Havayolları Üst Yöneticisi Ahmet Cuhari Yahya, kalkıştan yaklaşık bir saat sonra radardan kaybolan Boeing 777 tipi uçağın pilotlarının tehlike sinyali göndermediklerini, bu nedenle her ne yaşanmışsa bunun çok hızlı gelişmiş olabileceğini söyledi. Bu arada, uçağın kaybolmasının ardından, başkent Pekin'deki yolcu yakınlarının endişeli bekleyişi sürerken, yetkililerin konuyla ilgili net bir açıklama yapmaması büyük tepkilere yol açtı.

YOLCULAR ARASINDA TÜRK BULUNMUYOR
Uçağın düştüğünün açıklanmasıyla birlikte yolcuların yakınları Malezya ve Pekin'de havaalanlarına akın etti. Hiçbir yetkililinin net açıklamada bulunmaması ailelerin endişelerini daha artırdı. Malezyalı yetkililer, uçakta Türk yolcu bulunmadığını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...