Aydınus'tan Melo'ya çok konuşulacak hareket! Küfür etti mi?

Aydınus'tan Melo'ya çok konuşulacak hareket! Küfür etti mi?

SPOR Haberleri

Maçın 22. dakikasında ikili faul tartışması yaptı. Diyaloğun bitmesinin ardından Aydınus'un Melo'ya söylediği sözler spor kamuoyunu ve sanal alemi salladı.

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'la oynadığı mücadelede çok konuşulacak bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 22. dakikasında Felipe Melo'nun faulünden sonra mücadelenin hakemi Fırat Aydınus ile Brezilyalı oyuncu arasında gergin anlar vardı. Aydınus, bir daha faul yapmaması konusunda Melo'yu uyarırken, sambacı da maçın hakemine sözle karşılık verdi. Diyalogdan sonra Melo'nun yanından ayrılan Aydınus'un sarı-kırmızılı futbolcuya arkasından bazı kelimeler sarf ettiği kameralara yansıdı. Sanal medyada Aydınus'un bu sözleri küfür ettiği şeklinde yorumlandı. Aydınus geçtiğimiz sezon Eskişehir'de oynanan maçta Fenerbahçeli Caner Erkin'i kendisine 'lan' diye hitap ettiği için kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. nbsp;
G.Saray şikayet ederse...
Eski hakemlerden Ahmet Çakar, twitter hesabından "Eski bir hakem olarak senden utanıyorum" ifadelerini kullandı. Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu ise "Aydınus özür dilemeli" vurgusu yaptı. Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmanın ikinci yarısında bu olayı "Fırat düdük as" şeklinde protesto etti. Galatasaray şikayetçi olursa Futbol Federasyonu'nun Fırat Aydınus'u PFDK'ya sevketmesi gündeme gelebilir. Bu arada Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Lütfi Arıboğan, yaşanan olayla ilgili "Henüz izlemedim. Bunun yaşanacağını sanmıyorum ama böyle bir durum olduysa bunu gözden geçirmek gerekir. Ceza gerektirir mi bunu Federasyon'un değerlendirmesi gerekir" dedi.

Zekeriya Alp'i aradı, ağladı
Morali çok bozulan Aydınus maç sonrası MHK Başkanı Zekeriya Alp'i aradı. Telefonda gözyaşlarını tutamadığı öğrenilen ve küfür etmediğini belirten Aydınus'un Alp'e, "Başkanım haberi bana babam verdi. Ayıptır, günahtır, kimler ne sebeple bu söylentiyi çıkarıyor. Ne yapmak istiyorlar? Ben bunca yıllık bir hakemim neden bir futbolcuya küfredeyim. Bu söylentilere inanamıyorum. Benim kullandığım dili bile bilmeyen bir oyuncuya bir hakem olarak nasıl hakaret ederim. Bunu insanlar nasıl yakıştırırlar bana" diyerek içini döktü. Maç sonunda konu hakkında özel demeç veren MHK Başkanı Zekeriya Alp de, "Bunu yapanlar kimse ahlaksız bir tutum içindeler. Fırat Aydınus gibi pırıl pırıl hakemlerimizden ne istediklerini anlayabilmiş değilim" sözlerini kullandı.
Melo aldırış etmedi
Öte yandan maç sonrası twitter adresinden açıklama yapan Melo, "Fırat hocamla maç boyunca hiçbir problemim olmadı, bütün hakemlere saygım sonsuz, onların da bana. Maç içinde yüksek tansiyonda bazen istenmeyen kelimeler çıkabiliyor, büyütmeye gerek yok" ifadelerini kullandı.

Fırat Aydınus yandı! Cezası kapıda

Onun hakemliği küfürden bitmişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...