Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih'e yan bakılmıyor! Gol yağmuru...

Bayern Münih'e yan bakılmıyor! Gol yağmuru...

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga 24. haftasında Wolfsburg'a konuk olan Bayern Münih, 1-0 geriye düştüğü maçı 6-1 kazanarak yine müthiş bir galibiyet aldı.

Almanya'da ligde açık ara liderliğini sürdüren Bayern Münih, Wolfsburg deplasmanının 17. dakikasında Naldo'nun attığı golle 1-0 geriye düştü. Ancak 26. dakikada Shaqiri 1-1'lik beraberliği sağladı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında Bayern Münih şov vardı. Thomas Müller'in 63. dakikada attığı golle skoru 2-1 yapan Bayern Münih'te 3 dakika sonra Mario Mandzukic durumu 3-1'e taşıdı.
Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery 71'de skoru 4-1'e getirirken Alman yıldız Thomas Müller 78'de, Mario Mandzukic ise 80'de bir kez daha fileleri sarsınca Bayern Münih mücadeleyi 6-1 galibiyetle tamamladı. Bu sonucun ardından Münih puanını 68 yaparken Wolfsburg 39 puanda kaldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...