Fenebahçe'den sert uyarı: Savaşa gitmiyoruz

Fenebahçe'den sert uyarı: Savaşa gitmiyoruz

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için özel bir güvenlik talebinde bulunmazken, yöneticiler taraftarlarını uyardı.

Fenerbahçe Yönetimi, Trabzonspor maçı öncesi güvenlik endişesi taşımıyor. Trabzon'a bugün uçacak kafile için özel bir önlem talebinde bulunmayan sarı-lacivertli kulüp, maçın herhangi bir olay çıkmadan tamamlanacağına inanıyor.
Günlerdir kamuoyunun konuştuğu ve çeşitli yorumlar yaptığı zorlu karşılaşmayı değerlendiren yöneticiler, yıllardır bordo mavili kulüple çok sayıda önemli maça çıktıklarını hatırlattılar, "Bu da onlardan biri olacak. Savaşa gitmiyoruz. Sadece bir puan maçı oynayacağız" ifadeleri ile bakış açılarını dile getirdiler.


NORMAL PROSEDÜR
Fenerbahçe Kulübü yarınki Trabzonspor maçı için emniyet güçlerinden özel bir güvenlik talebinde de bulunmadı. İki kulüp arasındaki uzun süredir devam eden gerginlik ve ilk maçta protokol çıkışı yaşananlara rağmen sarı lacivertli yönetim standart önlemleri yeterli gördü. Sarı-lacivertli takım bu sezon gittiği deplasmanlardaki güvenliğin yine kendileri için yeterli olacağını ifade etti. Takım Trabzon'a indikten sonra Rize'ye geçecek ve maça kadar burada kalacak. Yapılacak kara yolculuğu için de standart bir otobüs kiralandı.


EMNİYET'TEN GARANTİ
Yapılan yazışmalar sonrası Rize ve Trabzon emniyet yetkilileri de sarı lacivertli kulüple temasa geçti. Yöneticilere güvenlikle ilgili bir sıknıtı yaşanmayacağı konusunda garanti verildi. Sarı-lacivertlilerin özel bir talebi olmasa da emniyet yetkililerin hem statta, hem de Trabzon-Rize yolu arasında sıkı önlemler alacağı kaydedildi. milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...