Tuğba Özay'dan Yeliz Yeşilmen'e seçim desteği!

/ Kaynak: İHA
Tuğba Özay'dan Yeliz Yeşilmen'e seçim desteği!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Tuğba Özay, Yeliz Yeşilmen'in eşi MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş'ın düzenlediği etkinlikte konser verdi

Güzelevler Semt Pazarı'nda düzenlenen etkinliğe MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve çok sayıda partili katıldı. Burada konser öncesi konuşan Tuğba Özay, "İnanıyoruz ki 30 Mart akşamında sizlerin de desteğiyle Ali Uğur Akbaş'ı başkan ilan edeceğiz" dedi. '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne de değinen Özay, "Kadınların günü bir güne sığar mı? Böyle bir şey mümkün mü? Tarlada çalışan kadın, evde çalışan kadın, çocuğu doğuran kadın, kocasının her şeyini idare eden kadın. Daha ne olsun. Kadın olmak ayrıcalıktır. Kadın olmazsa hayat durur. O yüzden tüm kadınlarımızı yüreklerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.


ÖZAY'A TEŞEKKÜR
Eşinin bir an olsun yanından ayrılmayan ve her seferinde ona destek olan Yeliz Yeşilmen de, "Bu kalabalığı burada görmek onur verici. Dostum Tuğba Özay'a da çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz eşim 'makam değil hizmet için varım' sloganı ile çıktı bu yola. Biz de Çukurova'da yaşıyoruz. Burada yıllardır bir çivi dahi çakılmadığını gördüğümüz için artık bunlara 'dur' demek ve Çukurova'yı çok daha güzel yerlere taşımak için varız. Ben de tüm Çukurova kadınlarını temsilen eşimin yanındayım. Ali Uğur Akbaş başkan olduktan sonra Çukurova'da her şey değişecek" dedi. Konuşmaların ardından konsere geçildi. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendiren Özay'a kadınlar da eşlik etti. Etkinlikte Ahmet Şafak ve yerel sanatçı Ali Turaç da sahne aldı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...