Mancini'den 'Drogba' açıklaması!

Mancini'den 'Drogba' açıklaması!

SPOR Haberleri

Mancini ,"Didier 36 yaşında. Maratona baktığımız zaman arada izin vermemiz gerekiyor.'dedi

Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor'u 6-1'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Roberto Mancini, "Şampiyonluğu kazanmak için deplasmanlarda da kazanmalıyız" dedi. nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray'ın TT Arena'da Akhisar Belediyespor ile karşılaştığı ve 6-1 gibi farklı bir skorla kazandığı maçın ardından iki takım teknik direktörleri ve futbolcuları açıklamalarda bulundu.
MANCINI: "ÇOK İYİ BİR SKOR ALDIK"
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, çok iyi bir sonuç aldıklarına değinerek, "Akhisar bu zamana kadar mücadele ettiğimiz en iyi rakipler arasında. Sonuç olarak güçlü bir takıma karşı çok iyi bir skor aldık" diye konuştu.
Bir basın mensubunun, Fırat Aydınus'un Melo'ya küfür edip etmediğini sorması üzerine İtalyan hoca, şu şekilde cevap verdi:
"Hayır. Müsabakaya çok konsantre durumdaydık. Pozisyonu görmedik. Ben de futbol oynarken, benimle hakem arasında böyle bir şey geçmişti. Karşılıklı birbirimize kötü laf etmiştik ama orada kapandı ve bitti."
Didier Drogba'nın bu kadar gol atmaya devam etmesi durumunda ona 1 hafta izin verebileceğini dile getiren Roberto Mancini, "Didier 36 yaşında. Maratona baktığımız zaman arada izin vermemiz gerekiyor. Ayrıca, şampiyonayı kazanmamız için deplasmanda da kazanmalıyız" açıklamalarında bulundu.
Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, taraftarlara teşekkür ettiğini belirterek, "Çok iyi karşılandım. Çok özlemiştim. Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah gelecek maçlarda daha iyi bir performans gösterebilirim ve daha uzun süre oynarsam bugün kaçırdığım golü de telafi edebilirim" şeklinde konuştu.
Sakatlığını tamamen atlattığını ifade eden Altıntop, "Chelsae maçında bir futbolcu tek bacakla da oynar. Çünkü öyle final maçları motivasyon anlamında bazı eksikleri tamamlayabilir. Önemli olan turu atlamamız. Ben de orada en iyi şekilde takımımı temsil ederim" sözlerine değindi.
Fatih Terim'in olduğu dönemle, şu anki futbol anlayışının farklı olduğunu vurgulayan Hamit Altıntop, "Şu anki oynadığımız sistem daha çok kaleye doğru. İkisi ayrı bir sistem. Ama ikisi de başarılı diyebiliriz. Hocaların da başarısı ortada. Şartlar çok iyi. Bir eksiklik deplasmanlarda çok iyi sonuçlar alamamamız. Önümüzdeki haftalarda bu eksikliği tamamlayıp, sezon sonunda tepede olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Mancini'nin takıma verdiği güvenden dolayı teşekkür eden Eboue, "Bu galibiyetle daha sonraki maçları da kazanmaya devam edeceğiz. Hakem sahanın hakimidir. Ben Melo'yla ilgili konuşmadım. Pozisyonu da görmedim. Burak'ın pozisyonunda da ona yöneldim. Hakemler sahada karar vericilerdir" diye konuştu.
SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...