Yolda çıkan halk otobüsü Beşiktaş'ı birbirine kattı

/ Kaynak: İHA
Yolda çıkan halk otobüsü Beşiktaş'ı birbirine kattı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ta kayganlaşan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü, önce ağaçlara sonra da bariyerlere çarptı. Otobüste yolcu olmaması olası bir faciayı önledi.

Beşiktaş'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü, önce ağaçlara sonra da bariyerlere çarptı. Kazada halk otobüsü şoförü yaralanırken, otobüste yolcu olmaması olası bir faciayı önledi.

Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda meydana geldi. A.Y yönetimindeki 34 EER 81 plakalı halk otobüsü sefere başlamak üzere Beşiktaş'tan Levent'e gitmek üzere yola çıktı. Barbaros Bulvarı'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü önce yol kenarındaki ağaca çarptı, ardından da bariyerlere girdi. Kazada yaralanan otobüs sürücüsü A.Y. ambulansla hastaneye kaldırılırken, otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Otobüste yolcu olmaması ise olası bir faciayı önledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...