Vicdan azabı ağır bastı, teslim oldu

Vicdan azabı ağır bastı, teslim oldu

YAŞAM Haberleri

Sevgilisini öldürüp bağ evinin bahçesine gömüp Sırbistan'a kaçan evli ve 3 çocuk babası Ethem Orhan,vicdan azabına dayanamayınca dönüp teslim oldu

Gaziantep'te 28 yaşındaki sevgilisi Sevda Başar'ı, geçen 18 Ocak'ta, daha önce sık sık birlikte gittikleri kendisine ait bağ evine götürüp av tüfeğiyle öldüren evli ve 3 çocuk babası Ethem Orhan, cesedi bahçeye gömdü. Ardından da İstanbul üzerinden Sırbistan'a kaçtı. Genç kadın 3 gün evine gitmeyince cep telefonundan arayan oturduğu sitenin güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. Başar'ın telefon kayıtlarını inceleyen polis, sık sık Ethem Orhan'la görüştüğünü belirledi. Yapılan incelemede Orhan'ın Sırbistan'a kaçtığını belirledi. Bağ evine giden jandarma ise takip köpekleriyle yaptığı aramada, genç kadının cesedini çıplak olarak toprağa gömülmüş halde buldu. Ethem Orhan için ise İnterpol'e yazı yazıldı. Ancak kaçtığı Sırbistan'da vicdan azabına dayanamayan Ethem Orhan, 3 gün önce gizlice Türkiye'ye dönüp Gaziantep'e geldi. Burada telefonla yakınlarını arayan Ethem Orhan, pişman olduğunu, artık kaçak hayatı yaşamak istemediğini ve teslim olacağını söyledi. Bunun üzerine yakınlarının da yardımıyla jandarmaya teslim olan Ethem Orhan, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...