Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz yeni filminin başrolünü kime verdi?

Cem Yılmaz yeni filminin başrolünü kime verdi?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni filmi 'Pek Yakında' hakkında bilinmeyenleri açıkladı. Peki Cem Yılmaz başrolü hangi oyuncuya verdi?

Cem Yılmaz yeni filminin hazırlıklarına başladı. Twitter hesabından oyuncu kadrosunu açıklayan Yılmaz, başrolü de Tülin Özen'e verdiğini duyurdu.


Yekta Kopan'ın +1 TV'de yayımlanan Cumartesi programının dün geceki konuğu Cem Yılmaz'dı. Pek çok konuda ilginç açıklamalar yapan Cem Yılmaz, yeni filmi Pek Yakında'yı da anlattı. Programa canlı bağlanan yönetmen Ferzan Özpetek, Cem Yılmaz'ın bu yeni filminde oynayacağını açıkladı. nbsp;Filmden konuşulurken Cem Yılmaz Yekta Kopan'a, 'Daha bugün konuştuk sen de bir rol oynayacaksın' diye rol teklif etmiş oldu. nbsp;Film çekmeye çalışan bir sinemacının macerasını anlatacak filmde Cem Yılmaz, Yekta Kopan'ın da kendisini oynamasını istiyor. Yani sinemayla da ilgilenen bir kültür sanat programının sunucusu. nbsp;Cem Yılmaz, filminde Şener Şen'in de oynamasını çok istediğini söyledi. Bir kaç sahnesi olan çok önemli bir rolü ona teklif etmek istediğini söyleyen Cem Yılmaz, buna hiç cesaret bulamadığını da itiraf etti.


PEK YAKINDA FİLMİNİN KADROSUNU AÇIKLADI
İsim koymada yetenekli olduğunu hatırlatan ünlü komedyen yeni filmi "Pek Yakında"nın ayrıntılarını şu tweet'leri ile açıkladı;
"PEK YAKINDA …bence çok tatlı bir isim. isim koymada iyiyimdir..bkz.Her Şey Çok Güzel Olacak.. İsmi yeter :)
Hayırlı Olsun…İyi film de aynı kötü filmde aynı sürede çekiliyor..Önemli olan niyet ! Haa unutmadan filmde ben de oynuyorum! Teşekkürler
En sevdiğim filmlerden "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni"nden ilham aldım ..Yavuz abimizin beni çok etkilemiş bir filmidir..Güzel Film
"PEK YAKINDA" kırıp geçirdi şöyle gülücez böyle gülüciz şeklinde duyurusu yapılmadan birinci ağızdan duyunuz! "Hokkabaz"gibi. Onun komiği ;)
Filmimiz "Pek Yakında" Tülin Özen,Ozan Güven,Zafer Algöz,Özkan Uğur,Çağlar Çorumlu,Cengiz Bozkurt'la güzel bir film nasıl oluru göreceğiz :)"


TÜLİN ÖZEN KİMDİR? nbsp;
Tülin Özen Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu. Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1980 İskenderun'da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları'nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir. Semih Kaplanoğlu'nun "Meleğin Düşüşü" filmi ile "En iyi kadın oyuncu" Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizinde canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır.


YEKTA KOPAN KİMDİR ?
Yekta Kopan (d. 1968, Ankara), Türk yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyon sunucusudur. Sesi Jim Carrey, Michael J. Fox, çizgi film karakteri Sylvester ve Buz Devri (film) animasyon karakteri Sid ile özdeşleşmiş bir seslendirmecidir. Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri adlı öykü kitabı 2002 Sait Faik Hikaye Armağanı'na, Bir de Baktım Yoksun adlı öykü kitabi ise 2010'da hem Haldun Taner Öykü Ödülü'ne, hem de Yunus Nadi Öykü Ödülü'ne değer görülmüş bir öykücüdür.
NTV televizyon kanalında her gün yayınlanan "Gece Gündüz" adlı kültür-sanat programının sunuculuğunu yapmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...