Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti afişleri ve Erdoğan'ın posterini yaktılar

/ Kaynak: DHA
AK Parti afişleri ve Erdoğan'ın posterini yaktılar

GÜNDEM Haberleri  / DHA

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Pamukova ziyareti öncesi Başbakan Erdoğan posteri ve parti bayrakları gece yarısı yakıldı.

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun ilçeye yaptığı ziyaret öncesi asılan posteri ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posteri ve parti bayrakları gece yarısı yakıldı. Görgü tanıklarının anlattığına göre henüz kimliği belirlenemeyen 5 kişi bir minibüs ile Pamukova Stadı'nın yan tarafına geldi. Araçta bulunanlar indirdikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Zeki Toçoğlu'nun poster, seçim afişleri, bayrak ve flamalarının bulunduğu malzemeleri üzerine benzin döküp yaktı. Bir süre bunların yanmasını bekleyen kimliği belirsiz kişiler daha sonra aynı araçla uzaklaştı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...