Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuğba Ünsal eşinden azar işitti!

Tuğba Ünsal eşinden azar işitti!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü manken Tuğba Ünsal eski eşi Murat Pilevneli ve kızı Sare ile aile fotoğrafı çekip Instagram'da paylaşınca yeni eşinden azar işitti.

Tuba Ünsal kızı Sare'nin babası Murat Pilevneli ile fotoğraf çektirip Instagramda paylaşınca kıyamet koptu. Şimdiki eşi Mirgün Cabas'tan beklemediği bir azar işiten Ünsal, fotoğrafı hemen kaldırdı.


Güzel oyuncu Tuba Ünsal'ın fotoğraf çektirme merakı sonunda başına iş açtı. Her anını ölümsüzleştirip instagram'daki takipçileriyle paylaşan Ünsal, bu kez faka bastı. Önceki gün kızı Sare'nin okuldaki etkinliğinde eski eşi Murat Pilevneli ile bir araya gelen Ünsal, kızının babasıyla bir fotoğraf çektirdi. Bu mutlu anının altına "Minik hanımın karnaval selfiesi..." notu düşerek instagram'da paylaşan Ünsal, büyük şok yaşadı. İddiaya göre nazik kişiliğiyle bilinen şimdiki eşi gazeteci Mirgün Cabas, bu pozu görünce çileden çıktı.


CABAS İLK KEZ GÜRLEDİ nbsp;
Şimdiye kadar Tuba Ünsal'ı hiç incitmediği bilinen Cabas'ın, eşine bağırarak, "Bu kadarı da fazla o fotoğrafı hemen kaldır" dediği öğrenildi. Tuba Ünsal'ın ise kısa süre sonra eski eşi Murat Pilevneli ile olan fotoğrafını sildiği görüldü. İkili arasındaki sorun ise böylecekısa sürede tatlıya bağlanmış oldu. (TAKVİM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...