İntihar için çıktığı köprüden fenalaşınca düştü

İntihar için çıktığı köprüden fenalaşınca düştü

YAŞAM Haberleri

Adana'da köprüden atlayarak intihar etmek isteyen madde bağımlısı genç, baygınlık geçirip jeneratör kafesinin içine düştü.

Adana merkez Seyhan ilçesinde D-400 karayolu üzerinde bulunan Dörtyol Kavşağı'ndaki köprüde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu öğrenilen Hüseyin S. (24) sokaklarda yaşadığını ve kendisine yardım edilmediğini ileri sürüp köprüde bulunan jeneratör kafesinin iç tarafına girdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede 112 Acil Servis Ekipleri ve çok sayıda polis yönlendirildi. nbsp;Hüseyin S. bir süre köprünün korkuluğu üzerinde bekleyerek aşağıdan geçen otomobilleri izledi. Hüseyin S. atlamaması için kendisiyle diyaloğa geçen sağlık ve polis ekiplerinin ikna çabalarına tepki vermeyerek bir süre daha bekledi. Olduğu yerde titreyen Hüseyin S. korkuluklar üzerinde doğrulduğu sırada baygınlık geçirerek jeneratör kafesinin iç tarafına düştü. Harekete geçen polisler, Hüseyin S.'yi ayıltmak için su döküp müdahalede bulundu. Jeneratör kafesinin kapısı kilitli olduğu için şahsı dışarı çıkaramayan polisler, çevredeki vatandaşların da yardımıyla çareyi kafesin alt tarafındaki 40-50 santimetrelik boşluktan sürükleyerek çıkarmakta buldu. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kendisine gelemeyen Hüseyin S., ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı. nbsp;Hüseyin S.'nin cezaevi arkadaşı olduğunu belirten İbrahim D. (30) ise cebindeki bali poşetini göstererek Hüseyin S.'nin madde bağımlısı olduğunu, olaydan önce de beraber bali çektiklerini söyledi. nbsp;


Sokaklarda beraber yatıp hayat mücadelesi verdiklerini ifade eden İbrahim D. daha önce madde bağımlılığı nedeniyle tedavi gördüklerini ancak aileleri dahil kimsenin kendilerine yardım edip sahip çıkmadığından yakındı. İbrahim D. olaydan önce Hüseyin S.'nin başka bir köprüde intihar etmeye teşebbüs ettiğini ve kendisini tarafından kurtarıldığını kaydetti. Sokaklarda insanların kendilerine zarar verdiğini öne sürerek vücudundaki yaraları ve belinde taşıdığı bıçağı gösteren İbrahim D., yaşadığı sefaletten kurtulmak ve tekrar tedavi olmak için yetkililerden yardım talep etti.
İntihar için çıktığı köprüden fenalaşınca düştü



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...